yacht

Dovolenou na jachtě si užijete

Přemýšlíte o tom, že byste letošní dovolenou prožili někde jinde, než v hotelovém resortu? Pak vsaďte na dovolenou na jachtě, kterou si užijete plnými doušky. Spousta lidí tento druh cestování podceňuje, přitom čas strávený na lodi toho nabízí více než dost. Poznejte, jaké výhody má týden nebo i delší doba strávená na jachtě.

Užijete si maximální svobodu

Pakliže bychom měli začít od těch nejdůležitějších kladů, tím prvním a hlavním bude jistě svoboda. Ano, každý den v jiné zátoce, žádná omezení, pravidla, stíhání termínů a podobně. Přesně tak vypadá dovolená na lodi, která je zároveň o náležitém soukromí. Když vyrazíte sami, budete si užívat nekonečných meditací, pakliže s vámi poplují přátelé a rodina, může se jednat o jednu velkou zábavu a párty.

Přínosné je také to, že moře od České republiky není příliš vzdáleno. Nemusíte tak řešit dlouhé přesuny do exotických destinací. V nabídkách pronajímatelů jsou navíc lodě nejrůznějších velikostí. To znamená, že na jachtu se vejdete klidně i ve více rodinách.

Cenově dostupná dovolená

Někdo by si mohl myslet, že dovolená na jachtě je pro většinu smrtelníků nedosažitelný zážitek. Opak je však pravdou. Jestliže jste schopni vyrazit na all-inclusive dovolenou do Egypta nebo Řecka, pak za stejné peníze můžete strávit týden na moři. A to se vším všudy včetně kapitána. S kapitánskými zkouškami nebo něčím takovým si hlavu rozhodně lámat nemusíte.

Moderní jachty jsou zároveň o dostatečném životním prostoru a pohodlí. Jen co se přehoupnete přes mořskou nemoc, budete se cítit skvěle obklopeni průzračným mořem. Příjemný je také fakt, že dovolená na moři nemusí být za každou cenu pouze na jachtě. Pronajmout si můžete i obytný motorový člun. Vše je otázkou osobních priorit a finančních možností. Tak neotálejte a připravte si nadcházející dovolenou v tak trochu jiném stylu.

This entry was posted in Ostatní. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.