Půjčte si luxusní obytný vůz a vyrazte na dovolenou

Plánujete letní dovolenou s celou rodinou? Chtěli byste procestovat Českou republiku nebo vyrazit dál za její hranice? Toužíte být zcela nezávislí na hotelích, penzionech a dalších ubytovacích zařízeních? Pak se nabízí řešení, které představuje pronájem obytných vozů.

Pusťte se do cestování za přispění moderního a luxusně vybaveného dopravního prostředku, kam se vejde nejenom celá vaše rodina, ale zároveň v něm naleznete plnohodnotné zázemí pro spaní a každodenní činnosti. Obytný vůz, s nímž můžete procestovat hned několik států Evropské unie, v závislosti na vašich plánech.

Dovolená autem za výhodné ceny

Hledáte-li možnost, půjčit si obytný vůz v oblasti Hradec Králové a blízké okolí, nabízí vám své profesionální služeb Bydlík Travel. Subjekt, v jehož vozovém parku se nachází luxusně a nadstandardně vybavené vozy, s nimiž se lze vypravit opravdu kamkoliv.

Předkládán vám bude skutečný bytový nadstandard na čtyřech kolech.

pronajem karavanu

  • Klimatizace ve všech prostorách
  • Solární střešní panel
  • Nosič na kola
  • Vzduchové pérování
  • Satelit a venkovní sprcha

Pronájem obytných vozů navíc nemusí být ani ekonomicky nákladnou záležitostí, která by jakkoliv negativně ovlivnila vaši rodinnou dovolenou. Využít lze totiž jarních slev v hodnotě 11 %, což je příjemná úspora.

Dovolená s obytným vozem

Dávno pryč jsou doby, kdy lidé vyráželi na dovolenou se zapřáhnutým malým a stísněným karavanem. Dnes je naprosto jiná doba. Půjčovna obytných vozů předkládá výkonné motorové prostředky, od nichž můžete očekávat spoustu prostoru a moderní interiér.

Postarejte se o to, že letošní dovolená bude něčím novým, výjimečným a nezapomenutelným. Buďte originální a praktičtí. Ekonomicky dostupný pronájem obytných vozů vám to umožní. Navíc se 100% slevou v rámci prvního dne zapůjčení. To je nabídka, jež se jednoduše nedá odmítnout.

This entry was posted in Ostatní and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.