Tip na dovolenou v Moravském krase

Sužují Vás pracovní či studijní starosti a rádi byste je alespoň o víkendu hodili za hlavu? Naplánujte si s Vaším partnerem zasloužený odpočinek v krásné přírodě Moravského krasu. Ubytovat se můžete pohodlně v ubytovně Blansko, který nabízí ubytování hned v několika typech pokojů s vlastním sociálním zařízením.  Hotel Probe je ideální k ubytování, jak rodin s malými dětmi, tak mladých párů. Také senioři zde najdou hezké ubytování. Kromě toho, že jsou pokoje komfortně zařízené, nadchnou Vás také svou nízkou ubytovací cenou.  Konkrétní nabídku pokojů naleznete n a této webové adrese www.hotelprobe.cz/ubytovani-macocha.

Ubytování Blansko – hotel ProbeUbytování Moravský kras se nachází v jihomoravském městě Blansko, odkud je jen kousek ke komplexu známých moravských jeskyní. V období jara a léta spousta Čechů ráda plánuje výlety na kole. Také v Moravském krase se můžete těšit na pečlivě značené cyklostezky. Vydat se tak můžete na cyklistický výlet k Macoše nebo k nedalekému hradu v Boskovicích. Večer si můžete zpestřit hraním squashe nebo kuželek a přitom si vychutnat některých z místních specialit. Letní odpoledne můžete strávit také koupáním se v nedaleké přehradě nebo ve venkovním bazéně, který byl nedávno plně zr ekonstruován.

Typy na výlet v okolí Moravského krasu najdou také vášnivý milovníci techniky, neboť je přímo k návštěvě zve museum železa v Josefově nebo Klamova huť u Blanska. Romantickou procházku můžete s Vaší druhou polovičkou podniknout k větrnému mlýnu v Rudici. Udělejte si čas jen sami na sebe a osoby, které Vás zaplňují každý den láskou a pomáhají Vám překonat i ty nejtěžší chvíle ve Vašem životě, a odměňte se výletem do Blanska.

This entry was posted in Česká republika. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.