spa

Termální lázně Bad Gastein zvelebí vaše tělo

Cítíte se unaveni? Pak je možná nejvyšší čas, vyrazit na dovolenou a tu spojit s patřičnými procedurami a relaxací. Zaměřte se na oblasti, kde si dopřejte náležitých wellness služeb a maximálního odpočinku. Výzvou se vám v tomto ohledu stanou termální lázně Bad Gastein. Toto lázeňské město bylo dříve známo pod názvem Badgastein.

Lázeňské město plné aktivit

Město Bad Gastein leží v nadmořské výšce 1 002 metrů nad mořem. V oblasti, která doslova vybízí k nejrůznějším pohybovým aktivitám, ale také k již zmiňované relaxaci. Centrum zimních sportů je situováno konkrétně v údolí Gasteinertal. Spadá do národního parku Vysoké Taury a protnuto říčkou Gasteiner Ache.

Za zmínku možná stojí i to, že zde se tu v roce 1958 konalo Mistrovství světa v alpském lyžování.

Lázně, které si zamilujete

Termální lázně Bad Gastein doslova vybízí k relaxaci. Perfektní odpočinek vám zajistí skalní lázně, jejichž předností je slavná termální voda Gastein. Naložit se můžete do speciálních lázní, popřípadě si objednáte procedury, které vzchopí vaše tělo, ale také mysl.

Skalní lázně Bad Gastein se pyšní například nedalekým koupalištěm Solarbad nebo přírodním jezerem Gasteiner Badesee. Když se tak zahledíte na nabídky cestovních kanceláří zajišťujících zájezdy právě do této oblasti, napadne vás jediné. Termální lázně Bad Gastein, to je dovolená ze sjezdovky rovnou do lázní. Užívat si budete horkých gejzírů, relaxačních horkých bazénů a mnohých dalších aktivit. Léčivé účinky lázní jsou dlouhodobě prokazatelné. Tamní voda přispívá hlavně k stimulaci buněčného metabolismu. Zároveň dochází ke zlepšení krevního oběhu.

Tak neotálejte a začněte s plánováním relaxační dovolené na místě, kde se budete cítit skutečně skvěle. Termální lázně Bad Gastein si zamilujete natolik, že se to této oblasti budete s nadšením vracet.

This entry was posted in Rakousko. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.