LM

Co v sobě skrývá dovolená Emiráty? Nejen pláže Perského zálivu a luxus hotelů

Cestování patří k nejoblíbenějším kratochvílím, ale ne všichni se spokojí s okoukanými destinacemi. Pokud nepatříte mezi milovníky lenošení na pláži a prahnete po poznání ojedinělých míst, bez pochyby vám učaruje dovolená Emiráty.

Vydejte se za světovými nej

Jestliže vás láká dovolená Emiráty, nebudete litovat. Tato exotická země nabízí mnohem více, než si umíte představit. Na stříbrném podnosu budete mít kolébku arabské historie a kultury, užijete si přepych, o němž se vám ani nesnilo, a vydáte se na nevšední místa beroucí dech. Luxusní dovolená vás nadchne i díky dokonalým plážím, výhodnému nakupování a divům přírody.

Poznejte Dubaj

Jakmile dorazíte do Dubaje, zatají se vám dech. Všudypřítomné klenoty moderní architektury, zábavní parky, pulzující noční rej i luxus hotelů, to vše si vás ihned omotá kolem prstu. Dovolená Dubaj v sobě skrývá něco tajemného, co budete chtít okusit. Spatříte monumentální 828 metrů vysoký mrakodrap Burdž Chalífa, přepychový hotel Burdž Al Araba stojící u oceánu, navštívíte nákupní centrum se sjezdovkou, projedete se nejdelším metrem a povozíte se na obrovském ruském kole. Chvíle pohody a romantiky si užijete na pláži Al Mamzar jen kousek od centra a budete obdivovat snad vše ze zlata!

Dokonalost sama? Jedině v Ras Al Khaiman!

Hledáte-li ráj na zemi, kde můžete relaxovat s celou rodinou, pak vás omámí dovolená Ras Al Khaimah. Najednou se před vámi objeví dechberoucí pláže s kulisou mohutných hor, písečné duny a rybářské vesničky, které dodávají oblasti svůj osobitý ráz. V nedaleké palmové oáze klidu ochutnáte léčivé prameny, navštívíte opuštěné vesničky, spatříte velbloudy, solné pláně a všechny krásy nespoutané přírody.

Nezapomenutelná dovolená na míru je s cestovní kanceláří Monoi na dosah ruky. Nenechte si uniknout zážitky, na něž budete vzpomínat celý život.

This entry was posted in Inzerce, Spojené arabské emiráty. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.