suite

Podpořte český turismus po uvolnění koronavirových opatření

Koronavirus v letošním roce silně zasáhl celý svět, včetně České republiky. To se pochopitelně negativně promítlo do mnoha oblastí, mezi něž spadá i turismus. Je naprosto zřejmé, že v letošním roce je s cestováním do zahraničí konec, respektive to bude spojeno s řadou nejrůznějších omezení a rizik.

Proto je naopak vhodné po uvolnění koronavirových opatření co možná nejvíce podpořit český turismus. Taková tuzemská dovolená totiž může být mnohdy daleko lepší a zajímavější než povalování se u moře. Jen co otevřou hotely, můžete si udělat nezapomenutelný výlet třeba do Jižních Čech. V takovém případě se zaměřte na vhodné ubytování v Českých Budějovicích.

Kvalitní hotel v Českých Budějovicích

V tomto směru byste měli vsadit na prověřenou kvalitu. Po dlouhé absenci z pohledu cestování si jistě budete chtít užít patřičný komfort, luxus a pohodlí. A právě takové služby vám dokáže nabídnout Hotel Zvon. Ten patří mezi vyhlášená ubytovací zařízení v Českých Budějovicích.

suite

Znovuotevření hotelů po koronavirové krizi se sebou přinese řadu výhod pro turisty. A to třeba z pohledu speciálních akcí, na které mimochodem nezapomíná ani zmiňovaný Hotel Zvon. Jsou to slevy nejenom pro členy Zvon klubu, ale také pro ty, kdo v něm chtějí strávit více jak tři a pět nocí. V tomto směru je naprosto jedno, zda zvolíte pokoj Superior room, Deluxe room, Triple room nebo vyrazíte s celou rodinou a vsadíte na Family suite.

Vše, co potřebujete k nezapomenutelnému pobytu

Grandhotel Zvon je doslova kulturní a architektonickou dominantou historického náměstí v Českých Budějovicích. To vše se pozitivně promítá do vybavenosti jednotlivých pokojů, ale hlavně do osobitého interiéru, včetně společných prostor a restaurace. I to dělá z ubytování v hotelu velice nevšední a příjemný zážitek. Zvon Design Suites, to je styl, na který budete ještě hodně dlouhou dobu vzpomínat.

Pomyslnou třešničkou na dortu je pak vynikající restaurace, kde vás čeká doslova neodolatelný gastronomický zážitek.

bussines pokoj

Důležitost českého turismu

Zařaďte se také mezi ty, kdo poskytnou tak důležitou podporu českému turismu a zároveň spojte dobré s užitečným. Tento hotel v Českých Budějovicích vám nabídne jedinečné ubytování a stane se vaším středobodem při poznávání tohoto překrásného města, potažmo celého okolí. Udělejte si po uvolnění koronavirových opatření výlet na to správné místo, podpořte tuzemské hotely a získejte komfortní nocleh se vším všudy.

Nepropásněte příležitost a ihned po otevření hotelu Zvon využijte možnosti cenově výhodné rezervace pokoje dle vašeho gusta. Letošní turistická sezóna se totiž bude odvíjet právě v tomto duchu. Proto buďte připraveni a volte Hotel Zvon jako cílové místo pro nezapomenutelnou dovolenou, ať už sami, s přáteli nebo s rodinou.

This entry was posted in Česká republika, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.