Půjčte si auto a vyrazte na dovolenou

Plánujete letní dovolenou v zahraničí a chcete tam vyrazit vícemístným vozem? Pustili jste se do podnikatelské činnosti, jež vyžaduje občasné převážení věcí prostřednictvím dodávky? Nemáte dostatek nákladů na její zakoupení a další dluhy vám určitě nepomohou? Potřebujete se přestěhovat a nevlastníte velké auto, kam by se vaše věci pohodlně vešly?

Všechny tyto životní situace týkající se fyzických osob nebo podnikatelů jsou řešitelné. Nápomocna vám bude půjčovna dodávek Praha, konkrétně profesionální subjekt AutoNemam.cz. Specialista, který široké veřejnosti předkládá dodávky ve stáří do pěti let.

Vozový park ve špičkovém stavu

Vybírat si lze hned z několika dodávek odlišného typu a velikosti, v závislosti na tom, k jakému účelu dopravní prostředek potřebujete. Pokaždé máte jistotu vynikající technické připravenosti vozu, včetně řady nadstandardních doplňků – navigace GPS, stěhovací popruhy, sněhové řetězy a mnohé další.

Se službami půjčovny dodávek Praha jsou navíc spojeny i jiné klady.

  • K řízení všech nabízených dodávek postačuje řidičské oprávnění pro skupinu B
  •  Během pronájmu je tu možnost parkování vlastního vozu na hlídaném parkovišti
  • Dodávky mohou být vybaveny tažným zařízením

pujcovna dodavekPůjčovna dodávek Praha svým produktovým portfoliem předčí mnohé konkurenční nabídky pro krátkodobý či dlouhodobý pronájem dodávek.

Dodávka včetně řidiče

Jestliže máte potřebu pronájmu libovolně prostorné dodávky, ale nemáte čas nebo zkušenosti s řízením takového vozidla, zvolte pronájem s řidičem, popřípadě další osobou, jež vám bude k ruce při stěhování věcí z jednoho místa na druhé.

AutoNemam.cz, to je vysoká profesionalita, flexibilita a individuální přístup k zákazníkovi. I proto se klientela společnosti neustále rozrůstá, stejně, jako vozový park.

Prvotřídní půjčovna dodávek Praha vám umožní rezervaci prostřednictvím internetového formuláře, neváhejte a využijte této příležitosti.

This entry was posted in Ostatní and tagged , , . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.