barbora restaurant

Užijte si letní pobyty v Kutné Hoře

Naplánujte si prodloužený víkend v některém z českých měst. Poznejte jeho krásy a dominanty. Inspirací se vám může stát například Kutná Hora. Právě zde můžete absolvovat letní pobyty a užívat si rozmanitostí historického a velice populárního města.

Dovolená v Kutné hoře

Když se pustíte do plánování dovolené v Kutné Hoře, měli byste začít od naprostého základu. A tím je ubytování v Kutné Hoře. Možnosti jsou v tomto směru doslova neomezené. Hotely, penziony a další ubytovací zařízení nabízí služby různého charakteru, takže na své si přijde doslova každý.

A na jaké zajímavosti se vůbec zaměřit v samotném městě? Nabízí se kupříkladu Chrám sv. Barbory, Katedrála Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele nebo Vlašský dvůr. Vypravit se můžete také k Jezuitské koleji, do Dačického domu a minout byste neměli ani historicky významný Kamenný dům. V podobném duchu by šlo bezpochyby pokračovat. Dovolená v Kutné Hoře se může odehrávat v místní kostnici, v kostele Matky Boží Na Náměstí a v některém z kulturních zařízení. Užijte si jedinečnou atmosféru kina Modrý kříž, popřípadě zavítejte do městského Tylova divadla.

Tohle všechno a mnohé další vám nabízí Kutná Hora. Po každodenním absolvování výletů si pak dopřejete příjemného prostředí a komfortu vámi zvoleného ubytování. V ideálním případě může být doplněno také o restauraci, kde si pochutnáte.

Vybírejte si ubytování na léto

Kutná Hora pochopitelně není tím jediným místem, které můžete v létě navštívit. Vydejte se i do ostatních částí České republiky. Vždyť u nás je přece tolik krásných působišť. Ať už vyrazíte kamkoliv, vždy si dopředu rezervujte vhodné ubytování. V tomto případě vsaďte na ubytování na Hotel.cz. Pestrý výběr ubytovacích zařízení, různé cenové rozsahy, spousta kritérií a mnohé jiné. Tak neotálejte a začněte s plánováním letní dovolené v Česku.

This entry was posted in Česká republika, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.