finska sauna

Dopřejte si dovolenou v Krkonoších

Strávit dovolenou v Krkonoších je jeden z nejkrásnějších zážitků. Pokud skloubíte návštěvu hor s ubytováním podle vašich představ, pak vás čeká ideální dovolená.

Dovolená v Krkonoších

Krkonoše jsou jedny z našich nejkrásnějších hor. Proto sem rok, co rok přijíždí turisté a návštěvníci nejen z tuzemska, ale i ze zahraničí. První věc, kterou bude každý návštěvník řešit, je ubytování v Krkonoších. Jednou z možností pro ubytování Krkonoše je Apartmán Stará Škola, který vám nabídne vše potřebné pod jednou střechou.

  • Tento objekt byl rekonstruován z bývalé školy a v současné době je v něm zařízeno několik pokojů/apartmánů, ve kterých najdete vlastní sociální zařízení, kuchyňku i potřebnou elektroniku.
  • Budova je pouhých 200 metrů vzdálena od turistických a běžeckých cest.
  • Dovolenou zde můžete strávit tedy nejen v zimě, ale prakticky po celý rok.
  • Hory mají totiž co nabídnout doslova po celých dvanáct měsíců v roce.

Dopřejte si wellness

Pokud máte na svou dovolenou větší nároky a chcete být skutečně hýčkáni, pak můžete zvolit wellness pobyty. Budova, která nabízí dokonalý luxus ve formě wellness, je zasazena do jižního svahu a tím pádem budete mít krásný výhled na okolní přírodu díky velkým oknům.

  • Pro váš odpočinek a relax jsou k dispozici dvě sauny, masážní vana, venkovní ochlazovací bazének, knejppův chodník a relaxační zóna.
  • Svou tělesnou schránku si můžete protáhnout v menší tělocvičně.

finska sauna

Wellness je v nabídce v zimních měsících pro všechny hosty apartmánů i pro veřejnost. Po zbytek roku ho mohou využívat návštěvníci, kteří si pronajmou celý odpočinkový dům. Apartmány Stará Škola jsou připraveny vytvořit ideální podmínky jak pro rodinnou dovolenou, tak i pro jednotlivce nebo páry. Díky své vybavenosti a dostatečné kapacitě je také možné zde pořádat firemní akce nebo například abiturientské večírky.

  • V samotném objektu je společenská místnost pro 15–20 osob s barem a venku je připraveno velké ohniště s posezením.
  • Nudit se tu nebudou ani děti, které mohou využít rozlehlou louku na míčové hry nebo dětský koutek.
This entry was posted in Česká republika, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.