Přemýšlíte kam k moři na podzim?

Pokud se jen stěží loučíte s koncem léta a patříte k milovníkům slunečních paprsků, měli byste uvažovat o tom, kam vyrazit na podzimní dovolenou. Nabízí se vám totiž spousta krásných míst, kde je ještě stále teplo.

Podzimní dovolená u moře

Oblíbenou destinací je ostrov Santorini, kde se rozprostírají překrásné pláže a přepych zde může nabývat bezpočtu podob. Jestliže patříte k milovníkům Španělska, pak se vydejte do oblasti Costa del Sol, kde se teploty na podzim pohybují kolem 23 °C.

Ve výčtu podzimních zahraničních dovolených samozřejmě nesmí chybět Turecká riviéra, v jejíž prospěch jednoznačně hovoří nižší pořizovací náklady. Pro milovníky Atlantického oceánu se nabízí Kanárské ostrovy, kde jsou teploty až 25 °C. Tento oceán je mimo jiné spjat i s další exotickou destinací, jíž je Madeira.

Mariamichelle / Pixabay

Opomíjet byste ostatně neměli ani na Francouzskou riviéru a ostrov Kypr, který nabízí nejenom krásné pláže, ale také zajímavé pamětihodnosti. Nakonec si nechte alternativu v podobě Baleárských ostrovů, jíž představuje unikátní Mallorca. Na ní se můžete dostat během 2,5 hodiny letu a užijete si průměrné teploty kolem 25 °C.

Nedávejte létu ještě sbohem a rezervujte si podzimní dovolenou u moře, ať už to bude s rodinou nebo s přáteli.

This entry was posted in Ostatní and tagged , , . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.