NAVŠTIVTE MUZEUM ŠKODA V MLADÉ BOLESLAVI

Zajímáte se o automobilový průmysl, respektive o historii jedné z nejstarších značek na světě, kterou je právě Škoda? Potom by vaší pozornosti nemělo uniknout Muzeum Škoda v Mladé Boleslavi, které je samozřejmě přístupno široké veřejnosti.

Prostory, které se úzce váží s minulostí této automobilky, na níž můžeme být jako Češi, právoplatně hrdí. Pakliže do těchto míst vyrazíte s celou svojí rodinou či přáteli z daleka, určitě vás bude zajímat i ubytování v Mladé Boleslavi, kterého v tomto městě naleznete více, než dost. Ať už jde o hotely nebo penziony.muzeum skoda mlada boleslav

Nabídka Muzea Škody v Mladé Boleslavi

Pokud jde o nabídku Muzea Škody v Mladé Boleslavi, přijde si na své opravdu každý. Dlouhá a úspěšná minulost je prezentována hned v několika etapách, které představují tři tematické okruhy, mezi něž patří Tradice, Evoluce a Preciznost.

Zhlédnout tak můžete výjimečné unikáty vozů, které se v některých případech dokonce nedostaly do běžného prodeje. Jde tak o exkluzivní originály, jejichž podoba je více, než zajímavá. Výjimkou samozřejmě nejsou ani tematické okruhy pro děti, aby si na své přišel naprosto každý.

Muzeum Škoda v Mladé Boleslavi je tak vynikajícím místem, které vám může zpestřit běžný den vašeho cestování či výletu. Prostředím, díky němuž prolétnete pestrou minulostí automobilky od jejího vzniku až do současnosti.

Moderní způsob prezentace

Kromě řady vystavených exponátů, ale také výrobních procesů, jež jsou přiblíženy široké veřejnosti, lze spatřit prolínání minulosti s novodobým světem. Muzeum Škoda v Mladé Boleslavi vám pomůže nahlédnout do daných částí historie za pomoci speciálních a moderních dotykových panelů.

Neváhejte si zajistit výhodné ubytování v Mladé Boleslavi a navštivte toto nezapomenutelné muzeum se vším, co k němu jednoznačně patří.

Obrázek převzat z webu new.skoda-auto.com.

This entry was posted in Česká republika and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.