Bydlení na severu Londýna: Vyhnete se ruchu a poznáte život místních

Pokud se chystáte za prací do Londýna a plánujete v britské metropoli strávit delší čas, pak vás pravděpodobně nemine ani hledání vhodného ubytování. Kromě samotného bydlení je přitom důležitý i výběr lokality, ve které budete bydlet.

Za doporučení stojí například čtvrť Waltham Forest, která se nachází na severu Londýna. Ačkoliv se to možná podle mapy nezdá, do centra je to odsud pouze čtyři až šest zastávek městkou hromadnou dopravou.

easylondon 1aNejzelenější čtvrť Londýna

Dobrá dostupnost není jedinou výhodou tohoto místa. Kromě toho se jedná o poklidnou čtvrť, kde se můžete vyhnout ruchu velkoměsta – podle statistik jde dokonce o nejzelenější část Londýna. Kromě parků tu najdete spoustu vodních rezervací a otevřených prostranství.

Pokud se rozhodnete hledat ubytování v této části Londýna, tak vám zároveň odpadne část starostí s nakupováním. Každý den se v této části totiž koná pouliční trh, kde kromě ovoce či zeleniny seženete i například květiny.

easylondon 1bJak ušetřit

Kromě výběru místa byste při hledání ubytování v Anglii pochopitelně měli dbát na to, kolik za bydlení platíte, zda je součástí pravidelného poplatku i účet za elektřinu či energie a zda nebudete muset vynaložit další peníze na nákup různého nezbytného vybavení.

Cenově výhodné je proto takzvané sdílené ubytování, v rámci které se v Londýně budete o dům nebo byt dělit s dalšími lidmi. Na rozdíl od klasických pronájmů po vás majitel nebo zprostředkovatel nebude chtít astronomická depozita ani reference od předchozích pronajímatelů, které při vašem prvním příjezdu do hlavního města logicky nemáte.

Kromě toho můžete začít hledat bydlení s dostatečným předstihem už doma. Vyhnete se tak stresu a budete mít jistotu, že jste našli to nejlepší možné řešení.

This entry was posted in Anglie, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.