Skydiving versus seskok padákem

Také milujete adrenalinové zážitky? Nebo byste si zkrátka chtěli vyzkoušet něco nového? Pokud jste alespoň na jednu z položených otázek odpověděli ano, máme pro vás jeden zaručený typ, jak si užít zábavný a hlavně adrenalinem naplněný den.

Asi každý zná klasický seskok padákem. Aktivita, díky níž se vojáci dostávají na nepřátelské území ze vzduchu. Mnohem méně lidí však zná pojem skydiving. V zásadě se jedná o podobné činnosti. Poté, co vás letadlo vynese do výšin, vyskočíte a pomocí padáku se snesete na pevnou zem. Možná si tedy nyní říkáte, kde je tedy mezi těmito dvěma aktivitami rozdíl? Rozdíl, který odlišuje skydiving od seskoku padákem, je jejich primární cíl. Při seskoku padákem je cílem vlastní plachtění s otevřeným padákem.  Ten lze otevřít téměř okamžitě po výskoku z letadla. Přičemž při skydivingu je tato činnost využívaná hlavně ke snesení se na pevnou půdu. Hlavním cílem je pak využití doby mezi opuštění letadla a otevřením vlastního padáku.  Tuto dobu, kdy padáte volným pádem směrem k zemi,  pak můžete využít a hlavně užít si po svém.

1-3-550be45de0e26_627x462

Pokud si stále nejste jisti, co takový skydiving obnáší a co vše možné je během něj podniknout, můžete si vyzkoušet takzvaný indoor skydiving. Zábava, která se hlavně v posledních letech dostává do podvědomí čím dál tím více lidí, simuluje právě ten skutečný ve větrném tunelu.  Poté co projdete úvodní instruktáží, jste vpuštění do tunelu, do kterého je následně vháněn silný proud vzduchu a díky němuž si můžete následně vyzkoušet volný pád i bez předchozího výskoku z letadla.

Pokud jste při čtení došli až na tyto řádky, pravděpodobně vás tento druh volnočasové aktivity zaujal. Bylo by tedy vhodné doplnit, kde si případně můžete indoor skydiving vyzkoušet. Firma Allegria, která je dlouholetým specialistou na adrenalinové zážitky a kterou můžete nalézt na webových stránkách www.firmanazazitky.cz, vám nabízí si tento neojedinělý zážitek vyzkoušet na vlastní kůži. A pokud se vám tento druh zábavy zalíbí, můžete si následně vyzkoušet i ten opravdový.

This entry was posted in Ostatní, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.