Nezapomenutelná dovolená v Indii

Exotické destinace lákají čím dál větší množství lidí. Každým rokem přibývá více a více cestovatelů, jež dávají přednost netradičním a kvalitnějším zájezdům, které jsou především poznávacího charakteru a umožní jim prožít báječné okamžiky v jakékoliv části této planety.

Netradiční a luxusní dovolené nabízí také cestovní kancelář monoi.cz, která patří ke specialistům na toto odvětví. Je to především dovolená Indie, jež vás propojí s tamní kulturou a přívětivostí místních obyvatel.

Poznejte Indii od severu k jihu

Pakliže si ve svém náročném pracovním diáři vyhradíte čtrnáct dní volna, můžete zvolit jeden z mnoha nápaditých a do posledního detailu propracovaných zájezdů této cestovní agentury. Jeho název je Shakti Trails, během něhož zažijete a uvidíte nevídané věci.

indieDovolená Indie, to bude hlavně řada prohlídek nejrůznějších pamětihodností a přírodních krás. Od Starého Města a Indické brány, přes Pevnost Jahangir Mahal a město Jaipur, až po Bombaj nebo ranní plavbu na ostrov Elefanta.

To je však pouze hrstka toho, co si pro vás tento poznávací zájezd připraví. Chybět totiž nebude ani setkání s budhistickým mnichem a dalšími významnými lidmi, díky nimž více zabřednete do kultury samotné Indie. Ta ostatně není jediným místem, kam vás může cestovní kancelář Monoi zavést.

Srí Lanka dovolená, jak se patří

Ano, je to ostrovní stát v Indickém oceánu, v rámci něhož vám bude nabídnuto hned několik jedinečných lokalit, které můžete prozkoumat od A až do Z. Srí Lanka dovolená, to nebude jen povalování se na pláži, ale poznávání toho nejdůležitějšího z této vzdálené destinace.

Vše samozřejmě zaštítěno profesionálním servisem této cestovní agentury, která jednotlivé zájezdy promýšlí do posledního detailu. Vymaňte se proto z běžného cestovatelského stereotypu a vsaďte na něco mnohem lepšího a zároveň zcela netradičního.

Ať už to bude dovolená Indie nebo Srí Lanka dovolená, pokaždé se budete vracet plni nezapomenutelných a báječných zážitků. Uvidíte sami…

This entry was posted in Indie and tagged , . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.