OBJEVTE ŠPANĚLSKO!

spanelskoKdo by nechtěl ušetřit za dovolenou ale neošidit se o výjimečné zážitky? Za návštěvu rozhodně stojí Španělsko. V last minutech jistě najdete víc výhodných nabídek.

Pokud se vydáte na známé pobřeží Costa Brava neuděláte chybu. Na Costa Bravě je třeba počítat s většími přímořskými letovisky plnými života, o své místo na pláži se budete dělit s mnoha dalšími turisty. Nic vám ale nebrání půjčit si auto a vydat se každý den jinam a objevovat divoké pobřeží. Najít se dají menší vesnice a v moři se můžete svlažit na vaší soukromé plážičce.

A jedna z nejlepších věcí na vaší dovolené bude výlet do Barcelony. Podél pobřeží Costa Bravy se vine jako stužka železniční trať. Pohodlným vlakem za slušnou cenu se až dostanete do samotného centra Barcelony. Věřte, že se vám nebude chtít nechat návštěvu tohoto úžasného města jen na jeden den. Kdybyste chtěli stihnout jen všechny stavby Gaudího, budete sebou muset pořádně hodit. Milovníci sportu si nemohou nechat ujít prohlídku olympijské vesnice a stadiónu. A co vyhlídka na město z lanovky? Zábava v podmořském akváriu? Procházka v úzkých uličkách historické části nebo v jednom z mnoha překrásných městských parků? A těch muzeií…

Do Španělska se budete chtít vrátit a zopakovat si ty skvělé zážitky.

This entry was posted in Španělsko. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.